Uw groothandel voor smeermiddelen voor voertuigen en industrie

Smeermiddelen bestellen?

Bel ons voor meer
info of bestellingen
 011 22 69 01

Direct bestellen Ontdek ook onze tankstations!

Smeermiddelen?

Bouts in Hasselt is vooral bekend voor kwaliteitsbrandstoffen, die wij bovendien feilloos leveren. Maar daarnaast verdelen wij een ruim gamma smeermiddelen. U mag altijd rekenen op het juiste product voor uw (particuliere of industriële) voertuig, het nodige advies, en een scherpe prijs.

Smeermiddelen voor een langer levensduur
Goede smeerolie verlengt het leven van uw (vracht)wagen of machine met verschillende jaren. Bij Bouts bent u zeker van de beste producten: wij zijn leverancier van het topgamma Q8 Oils. Die kwaliteitsgarantie koppelen wij ook nog eens aan jarenlange expertise, en tonnen ervaring. Wij zijn dus veel meer dan leverancier en verkoper: Bouts biedt iedere klant een totaalservice.

Toepassingen
Q8 Oils is een gamma met heel veel toepassingsmogelijkheden. U vindt er producten voor uw auto, bestel- of vrachtwagen, motor, scooter, landbouwvoertuig, en bij uitbreiding alle scheepvaart-, industrie-, en bouwsectormachines.


Weet u welk smeerproduct u wilt? 
Plaats meteen uw besteling! Bent u niet echt thuis in deze markt? Mail of bel ons voor meer info. Op onze website vindt u trouwens een handig elektronisch contactformulier. Tot binnenkort in Hasselt voor een gesmeerde afspraak?

Ontdek het gamma
van Q8 Oils!

Ontdek het ruime gamma smeermiddellen van Q8 Oils

Bekijk het Q8 gamma